Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Sterker nog, zonder website ben je nergens. Dan is dat  nog niet genoeg want naast dat je website zichtbaar is, moet deze ook goed reageren op het apparaat waar je bezoeker je website op bezoekt. Tegenwoordig wordt jouw website steeds vaker bezocht van een mobiel.

Het is dus belangrijk dat jouw website een responsive design heeft. Dit betekent dat jouw website mee schaalt met het apparaat van de bezoeker. Bij VlagMedia houden we hier goed rekening mee. Elke website en webshop die wij bouwen, is uiteindelijk responsive.

Waar kunnen we je mee helpen?

Website laten bouwen of verbouwen

Wil je een website maken voor je eigen bedrijf? Of heb je al een website maar kan deze wel een restyling gebruiken? Laat ons dan met je meedenken. Bij het opzetten van een website komt veel kijken: domeinnaam bedenken, installeren CMS, pagina’s opzetten, teksten schrijven, menu opzetten, installeren en onderhouden van thema en plugins, e-mail en webhosting. Wij zijn er om je bij al deze stappen te helpen.

Vanaf € 199,- 

Bekijk portfolioofOfferte aanvragen

Webshop laten bouwen of verbouwen

Verkoop je producten in je winkel of wil je een online bedrijf starten? Dan kun je niet zonder webshop. Een goede webshop is meer dan alleen een overzicht van je producten. Denk aan vindbaarheid, mooie foto’s en conversie optimalisatie. Je webshop moet aan het einde van de streep wel winstgevend zijn natuurlijk. Wij hebben alle kennis in huis om een mooie maar vooral functionele webshop voor je te bouwen.

Vanaf €399,-

Bekijk portfolioofOfferte aanvragen

Onderhoudscontract (SLA)

Elke website en webshop heeft onderhoud nodig, altijd. Er wordt gebruik gemaakt van een thema en van plugins om de functionaliteiten op je website of webshop mogelijk te maken. We raden dan ook iedere klant aan om een onderhoudscontract te nemen zodat je online business nooit offline gaat.

BACK