Wat wij doen binnen VlagMedia

Bij VlagMedia hebben wij onze drie expertises gecombineerd: online marketing, webdesign en grafisch ontwerp. Zo helpen we ondernemers met verschillende oplossingen en denken we mee op een breed marketing gebied.

Webdesign

Waar het allemaal mee begint. 

Je hebt een idee of al een onderneming en wilt dat de wereld jou leert kennen. Stap 1 is je eigen website of webshop. Daar komt uiteindelijk iedereen naar toe. Wij zorgen voor zowel een praktisch als een mooi ontwerp van je website waar je trots op bent!

Lees meer over onze diensten >> 

Ja, help mij hierbij!

Online marketing

Word online zichtbaar. 

Online marketing is een verzamel term voor verschillende onderdelen, denk aan SEO (gevonden worden op google), SEA (adverteren binnen zoekmachines zoals Google), Social Media marketing (laat vrienden, familie, kennissen en potentiële klanten weten dat je bestaat), E-mailmarketing (the money is in the list zeggen ze ook wel), Website- en conversie optimalisatie (hoe zorg je ervoor dat je websitebezoeker een klant wordt?) en ga zo maar door. Vaak is de oplossing voor jouw bedrijf een combinatie van bovenstaande gebieden. Ben je net begonnen of wil je jouw online marketing verder uitbouwen? Daag ons uit!

Lees meer over onze diensten >> 

Ja, help mij hierbij!

Grafisch ontwerp

En nu het offline gedeelte.

Goed, je hebt het online gedeelte op orde. Nu wil je natuurlijk ook dat het offline gedeelte goed geregeld is. Je hebt een visitekaartje nodig, folders en misschien wel een banner voor op een beurs. Maak gebruik van onze ervaring en creativiteit. We houden van een uitdaging!

Lees meer over onze diensten >> 

Ja, help mij hierbij!

BACK