Logo en website – Ishqfotografie.nl

Voor Ishq Fotografie hebben we deze website gemaakt. De eigenaar van dit bedrijf heeft na lange tijd haar hobby weer opgepakt: fotograferen. Na een aantal keer oefenen, kwam de passie weer helemaal terug en heeft ze zich ingeschreven bij de KVK. Een mooie website vol met prachtige foto’s van bruidsparen, verliefde mensen en heerlijk eten.

Logo en website – Stream-incasso.nl

Voor Stream-incasso hebben we een strak logo en een website ontworpen. De eigenaar van dit bedrijf is een eigen incassobureau gestart in Woerden. Hij heeft al aardig wat ervaring met dit vak en wilt voor zichzelf aan de slag. We hebben hierbij goed gekeken naar de huisstijl en wat de website moet uitstralen.

Benieuwd? Neem een kijkje: https://stream-incasso.nl 

Logo en website – Consulting-hands.nl

Dit bedrijf is ook een incassobureau, maar met een sociaal karakter. De eigenaar van dit bedrijf wilde een zakelijke, maar toch vriendelijke uitstraling bereiken. Samen hebben we gekeken naar sociale kleuren en vormen voor het logo en de website. Het resultaat mag er zijn.

Benieuwd? Neem een kijkje: https://consulting-hands.nl

Adverteren op Google – Guru Gian

Guru Gian heeft +12 jaar ervaring als expert in Kundalini Yoga. Vorig jaar heeft hij besloten om al zijn Yoga Series en Meditaties online aan te gaan bieden via een online community. Om iedereen hiervan op de hoogte te brengen, wilde hij gaan adverteren op Google. Hierbij ondersteunt VlagMedia hem. 

Adverteren op Google – Corvus BV

CorvusBV is een recherchebureau met jarenlange ervaring. De eigenaar had zelf al wat advertenties lopen, maar het resultaat was er nog niet. Samen met hem hebben we gekeken naar welke campagnes hij wilde opzetten. Vervolgens hebben wij alles opgezet en wordt het wekelijks bijgehouden en maandelijks gerapporteerd. 

Website optimalisatie en Social media – Praktijk de Stille Kracht

Bij Praktijk de Stille Kracht kun je teken- en schilderlessen volgen, workshops doen, coaching krijgen of Luisterkind worden. Om de geplande workshops overzichtelijk te krijgen, hebben we een evenementenkalender ontworpen. Verder zijn we bezig met het optimaliseren van de website zodat websitebezoekers makkelijker kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. 

Jouw naam hier tussen? Laat van je horen!

BACK