Waar we jou mee gaan helpen

Online marketing kent veel gebieden. Je kunt je website beter organisch vindbaar maken in Google (SEO), je kunt starten met adverteren (SEA), je kunt toffe video’s gaan delen op instagram (content) of je kunt een mailinglijst gaan opbouwen (e-mailmarketing). Genoeg stappen die je kunt gaan zetten.

Boek een clarity call

Weet je even niet zo goed waar je mee wilt beginnen of wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Plan dan een gratis clarity call in met ons!
Tijdens de call krijg je van ons uitleg over de mogelijkheden en een bak vol met inspiratie waarmee je zelf of samen met ons mee aan de slag kunt gaan.

Ja, ik wil een clarity call!

Adverteren op Google (SEA)

Als je zoekt op Google, zijn meestal de eerst zoekresultaten betaalde advertenties. Google heeft een eigen programma, Google Ads, voor bedrijven om hun webpagina als eerste te laten verschijnen bij bepaalde zoekwoorden. Zo kun je op een gerichte, betaalde manier bezoekers naar je website halen.

We zijn gespecialiseerd in:

  • Search campagnes (tekst)
  • Display campagnes (banners)
Meer weten?

Goed vindbaar zijn in Google (SEO)

Oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit gaat voornamelijk voor het optimaliseren van teksten en afbeeldingen op jouw website voor zoekmachine Google. Google is de grootste zoekmachine in Nederland. Elke seconde worden er ongeveer 40.000 zoekopdrachten ingevuld op Google search. Daarom is het zo belangrijk dat jouw bedrijf op de eerste pagina te vinden is voor bezoekers die vallen onder jouw doelgroep.

Meer weten?

Contentmarketing 

Content zorgt ervoor dat jouw bedrijf gaat leven op internet. Denk aan blogs, kennisbanken, mooie foto’s en social media. Bereik jouw doelgroep met de juiste boodschap.

Meer weten?

E-mailmarketing

Stel je hebt een e-book op je website staan. Langzaam lopen de e-mailadressen binnen. Mensen schrijven zich in voor jouw nieuwsbrief. En dan? Hoe zorg je ervoor dat je de aandacht van de bezoekers behoudt? Wij helpen je met het opzetten van jouw nieuwsbrief (raden je wel aan om het anders te gaan noemen) en met het opzetten van jouw e-mailfunnel.

Meer weten?
BACK