Met tientallen nieuwe e-mails per dag in je mailbox wil je natuurlijk dat jouw e-mail er tussenuit springt. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk…

Door de juiste teksten te gebruiken in je onderwerp, je doelgroep op de juiste toon aan te spreken en om boeiende content te laten zien in je mail heb je een strategie nodig die past bij wat jij doet. Tools om makkelijk e-mails te verzenden weten wij voor je, daar hoef je zelf niet over na te denken.

The money is in the list

Dit is een uitspraak die je regelmatig hoort uit de mond van online marketeers. Wat ze hiermee bedoelen? Dat een lijst met e-mailadressen van mensen die binnen jouw doelgroep vallen goud waard is! Als je het op de juiste manier aanpakt tenminste. Dat is gelijk een groot struikenblok voor veel ondernemers. Een goede e-mail met een pakkend onderwerp en daarna een duidelijke salesfunnel is voor velen lastig om op te zetten.

Hulp nodig bij e-mail marketing?

Wil je ook alles uit jouw e-maillijst halen? Laat ons je dan helpen met de juiste teksten, aansprekende content voor in je mail en het opzetten van funnels.

BACK