Hoe ga je aan de slag met de programma’s van Google? Je website is op orde, je social media kanalen heb je aangemaakt en je website heeft een aantal bezoekers. Tijd om verder te gaan.

Lees de blog

In deze blog geven we je 5 tips voor een goed visitekaartje. Stel, je bent je eigen bedrijf net gestart en gaat op zoek naar klanten. Tijdens netwerkborrels is het handig om dan een eigen visitekaartje te hebben. Maar waar voldoet een goed visitekaartje aan?

Lees de blog

We beginnen met een fact: op 6 oktober 2010 konden we voor het eerst op Instagram. Ruim 9 jaar geleden. Het platform werd gebouwd om foto’s te delen met vrienden en familie. Dat is nu wel anders. Wat kun je als bedrijf allemaal met Instagram?

Lees de blog

Zoveel letters en cijfers in Google Analytics. Door de bomen zie je het bos niet meer. Tijd om logica te scheppen in deze bak van data. Weet jij hoe je de juiste data vindt in Google Analytics? Wij helpen je in deze blog.

Lees de blog

Heb je net een eigen website gemaakt of laten maken? Check dan snel deze 10 meest gemaakte fouten en voorkom dat jij ze maakt. Your welcome!

Lees de blog
BACK